Välkommen till min nya hemsida
Antal inlägg: 106
Namn: Inger Lindegren
Hemsida: http://www.grazeland.se
Tidpunkt: 2010-07-15 15:58
Tack Celine, jag ändrar det hälsning Inger
Namn: Celine
Tidpunkt: 2010-07-14 22:42
Hej Inger!
Vill bara rätta dig lite angående färgerna på dina undulater. "Cinnamon" heter "Isabelltecknad" på svenska och din fågel som påstås vara "gröngul hane brokig med gul nackfläck" skriver man "Australbrokig grön".
Jag vet att du vill lära dig mer om färgerna och det är därför jag skriver detta. Om du undrar över någon färg så är det bara att höra av dig så kan jag hjälpa dig! :-)
Mvh Celine

Namn: Inger Lindegren
Hemsida: http://www.grazeland.se
Tidpunkt: 2010-06-01 20:00
Hej Alla. Jag har haft datakrasch så alla mejladresser i registret är borta. Skicka mig mejl så jag har era kontaktadresser, tack! Inger
Namn: Inger Lindegren
Hemsida: http://www.grazeland.se
Tidpunkt: 2010-06-01 19:50
Hunden Snuffan mår fint trots sin höga ålder. Tack till Sanna som fött upp hunden och tack Sanna för det var ju du som tipsade om att lägga ut hemsida på cybersite. Kram Inger
Namn: Sanna
Hemsida: http://www.nedernasgard.cybersite.se
Tidpunkt: 2010-05-26 21:08
Hej,

Tack för hälsningen på min hemsida. Jag vill gratulera Snuffan på 12-årsdagen, tiden går fort .
Kram Sanna

Namn: Marina
Hemsida: http://hem.passagen.se/yamahatjej/
Tidpunkt: 2010-04-30 16:32
Jag hittade hit via en länksisda nämnligen
http://www.suh.nu/links.htm
Så det var en slump som gjorde att jag kom hit.
Jag har haft både underlat, häst och hund och även katt när jag var barn.

Vill att ni skriver och svarar tillbaks i min egen gästbok.
Ni är välkomna.Namn: Marina
Tidpunkt: 2010-04-30 16:30
Hej

Så otroligt snygg och himla fin hemsida.
Wooooow så snygg och så bra information.
Snygga kort och lycka till.
Hör av dig, skriv i min gästbok.

Önskar dig en trevlig Valborg och Första maj.

Vänliga hälsningar

Namn: Inger Lindegren
Hemsida: http://www.grazeland.se
Tidpunkt: 2010-03-10 19:47
Magdalena, ja Soza halkade i hagen. Hon är nu 19 år och skadan skedde för sju år sedan. Hon hade ett sår som varade/vätskade otäckt. Vi röntgade och då såg då bitar som lossnat från tornutskotten. Eftersom hon var dräktig med drygt tre månader kvar till fölning valde vi att inte operera henne och plocka bort de lösa bitarna förrän fölungen var sex månader gammal och klarade sig själv. Resultatet blev att jag fick tvätta såret i 14 månader, men det gjorde jag gärna med tanke på att hon blev frisk efter operationen. Så det blev ett drygt år utan ridning. Men lite pålagringar har det ändå blivit vid skadan, men hon har inte ont och vi både hoppar och går upp och ner för backar i terräng. Efter operationen var det fortfarande lite kvar av såret, men en dag hoppade ytterligare en bit tornutskott fram och ut. Veterinären sa att det kunde ligga en bit kvar eftersom det var svårt att komma åt alla bitar då det var nära bogbladet.
Mitt råd är att du ska röntga hästen så du vet hur skadan ser ut. Om bitar lossnat går det bra att operera om inte din häst är dräktig, lycka till! Vi var på Strömsholm och där var det jättebra med hästen och hon fick den bästa vård.
Hälsningar Inger, jag är glad att min häst lever och tycker definitivt att det var värt att rädda henne. Men usch så otäckt det var när det hände. Jag trodde att hon skulle dö av chock och jag fick övertala henne att resa sig från marken där hon låg

Namn: Magdalena Trönnberg
Tidpunkt: 2010-03-10 09:45
Hej ! Fick tips på forumet att ni har en häst har haft en skada på manken. Mitt sto Lazincja lyckades igår få fraktur på sex stycken av tornutskotten vid manken. Hon gick om kull i stall gången. Hon är nu hemma i sin box med stickt box vila. Hon har inga sår skador utvändigt men är väldigt svullen . Nu till min fråga var det något liknade er häst råkade ut för och har ni kunnat rida hästen som vanligt efter att den läkt ut?

Mvh Magdalena

Namn: Inger Lindegren
Hemsida: http://www.grazeland.se
Tidpunkt: 2010-03-09 16:16
Ja, häftigt, Darley Arabian var fux och Tiger Bills stamfar. DA var tillsammans med The Beverley Turk och Godolphin Barb stamfäder och importerades till England för att betäcka deras ston, vilket utgjorde grunden till det engelska fullblodet. De snabba och kraftfulla hingstarna tros vara araber, även om det även nämns berberhäst, turkmensk häst och achaltekeer. DA finns i 95% av de engelska fullbloden idag och han sägs ha varit den vackraste av de tre anfäderna; mest känd hingst som stammar från DA är Eclipse
Det är också häftigt att Disney gör film om Secretariat, som också är en anfader till Tiger Bill xx.

«  02  03  04  05  06  07  08  09  10  11  »
Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.
Namn:  
Hemsida:  
Meddelande:  
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

Skriv av koden: